Отзиви на клиенти

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят или продадат автомобил.

От Димитър Димитров от Поморие, изпратено на 28 мар 2023 г.

Отново благодаря за Вашето участие в процеса на продажбата на моя автомобил и желая много успехи на екипа Ви! Със сигурност, когато продавам следващата си кола, отново ще Ви потърся.

От Ива Атанасова от Несебър, изпратено на 1 мар 2023 г.

Искам да подчертая, че Вашата фирма превъзхожда другите, с които съм имала опит в миналото, в отношение на професионализма и качеството на услугите. Ще Ви препоръчам с удоволствие на всички, които търсят качествено обслужване и надеждни партньори при продажба на автомобил.

От Милен Иванов от Слънчев бряг, изпратено на 6 яну 2023 г.

Всички Ваши служители с които имах контакт, бяха любезни и отзивчиви на моите нужди и въпроси. Благодаря Ви за бързото и ефективно обслужване, което ми осигурихте, като ми помогнахте да продам автомобила ми на правилната цена.

От Иван Геров от Бургас, изпратено на 2 яну 2023 г.

Благодаря Ви много за прекрасното изживяване и се радвам, че избрах точно Вашата фирма за моята покупка. Ще препоръчам с удоволствие Вашите услуги на всички, които търсят автомобил от най-високо качество.

От Михаела Милева от София, изпратено на 19 дек 2022 г.

Искам да изразя моето безкрайно удовлетворение от покупката на автомобил от Вашата фирма. Преживяването ми по време на пазаруването на новата ми кола беше изключително приятно, а обслужването, което получих от Вашите служители, беше ненадминато.

Напиши отзив

Mercedes-Benz C 220 CDI BlueEFFICIENCY Мерцедесът е в уникално състояние, салонът му е като чисто нов: уплътненията на вратите, кожата на седалките, копчета, таблото и таванът са без следи от употреба. С най-добрият двигател за модела е, и... Виж още
Skoda Superb 2.0 d Автомобилът е в перфектно състояние, на реални километри. Оборудван с всички екстри за модела, включително пълен ел. пакет, ел. седалки с памет, подгрев и обдухване, преден и заден парктриник с камера... Виж още

Последвайте ни